Hartwall Capital största ägare i Duell Oyj

Efter Duell Oyj:s notering på First North Growth Market Finland är Hartwall Capital bolagets största ägare med 20,56 procent av aktierna och rösterna.

Duell Oyj börsnoterades i slutet av november på Nasdaq Helsinki Oy:s First North Growth Market. Efter noteringen står Hartwall Capital som bolagets största ägare, med 20,56 procent av aktierna och rösterna.

Duell är Nordens ledande distributör av powersports-produkter, med en snabbt växande närvaro i resten av Europa. Duell erbjuder bland annat reservdelar och tillbehör för motorcyklar, ATV-fyrhjulingar, snöskotrar, cyklar och båtar för handlare runtom i Europa. Duell erbjuder ett brett urval produkter via sina försäljningskanaler, inom sina produktgrupper: onroad-motorcykelprodukter, offroad-motorcykelprodukter, ATV-terrängfordonsprodukter, motorkälkeprodukter, cykelprodukter samt båtprodukter.