Hartwall Capital får igen tillfälle att stöda företagande via EYs världsomfattande företagartävling

Den ansedda Entrepreneur of the Year-företagartävlingen sparkade igång vid ett öppningsseminarium i Helsingfors 10.4.2019 där bl.a. fjolårets vinnare Samu Hällfors från Framery Oy och fd ambassadören Bruce Oreck inspirerade nya potentiella tävlingskandidater. Tävlanden rekryteras under våren och försommaren också under ett flertal intressanta regionala evenemang: följande evenemang ordnas i Åbo 15.5 (talare Teemu Kiiski från Finnish Design Shop samt Bruce Oreck), följd av regionala evenemang i Kuopio 21.5 (Mia Mantsinen/Mantsinen Group, Bruce Oreck), Uleåborg 29.5 (Juha Vidgrén/Ponsse Oyj, Bruce Oreck) och Tammerfors 13.6 (Kim Väisänen, Bruce Oreck). Välkommen att delta, nätverka och höra inspirerande berättelser om företagande! Anmäl dig här!

EY Entrepreneur of the Year är en välrespekterad utmärkelse för tillväxtföretagare som inspirerar andra med sin vision, ledarskap och prestationer. Med hjälp av den årliga tävlingen uppmuntrar man företagare till tillväxtorienterat och ansvarsfullt företagande samt strävar till att öka allmänt intresse och diskussion kring tillväxtföretagande. EY Entrepreneur of the Year-tävlingen har ordnats i Finland sedan 2003 och är en del av en världsomfattande företagartävling där tusentals företagare deltar. Hela tävlingen kulminerar i en final som arrangeras i Monaco där ca 60 landspecifika representanter tävlar om världsomfattande titeln EY World Entrepreneur of the Year.

Hartwall Capital sponsorerar den nationella EY Entrepreneur of the Year-tävlingen för andra året. Juryn kungör finalisterna och specialpristagarna i Helsingfors 21.10. Finlands vinnare koras 1.11 på en festgala som ordnas i Helsingfors.

Är du Finlands nästa EY Entrepreneur of the Year? Tävlingsansökan är öppen fram till 1.8.2019! Läs mer här: www.eoy.com/fi