Vi anställer en FINANCIAL CONTROLLER

Till vårt team söker vi en Financial Controller. Arbetsbeskrivning och nätsidan för ansökan finns på finska nedan.

Financial Controller:

Vastaat työssäsi päivittäisestä maksuliikenteestä ja ostoreskontrasta, kuukausi- ja kvartaaliraportoinnista, budjetoinnista sekä toimit tilitoimiston kumppanina kirjanpitoon liittyen. Keskeisenä tehtävänäsi on taloushallinnon kontrollifunktion kehittäminen ja ylläpitäminen mm. tytär- ja osakkuusyhtiöiden raportointiin ja konsernitilinpäätökseen liittyen sekä muut taloushallinnon kehittämishankkeet. Lisäksi vastaat emo- ja tytäryhtiöiden likviditeetin kontrolloinnista sekä kehität likvidin sijoitussalkun raportointia ja kontrollointia yhdessä palveluntuottajamme kanssa. Vastuullesi kuuluu myös mahdollisia muita taloushallinnon tehtäviä ja projekteja. Raportoit työssäsi talousjohtajalle.

Odotamme sinulta:

  • Taloushallinnon, laskentatoimen ja kirjanpidon (FAS) monipuolista osaamista
  • Vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä tai tilintarkastuksesta
  • Tehtävään sopivaa koulutusta (esim. KTM, Tradenomi)
  • Hyvää Excel-osaamista ja valmiutta omaksua uusia tietojärjestelmiä
  • Kehittämislähtöistä toimintaotetta
  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa
  • Kiinnostusta sijoitustoimintaan

Eduksi on:

  • Konsernilaskennan kokemus
  • Sijoitustoimintaan liittyvä osaaminen, esim. tuotonlaskennan ja keskeisten tunnuslukujen osalta
  • Ruotsin kielen osaaminen

Etsimme henkilöä, joka ottaa tehtävänsä haltuun itsenäisellä otteella ja joka motivoituu toimintatapojen ja oman työnkuvansa kehittämisestä. Olet toimintaotteeltasi järjestelmällinen ja täsmällinen, mutta sinussa on myös luova puoli, joka pääsee esiin eri kehittämishankkeissa. Tartut tehtäviin proaktiivisesti ja joustavasti, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Haluat työskennellä kehittyvässä organisaatiossa ja pystyt toimimaan hyvin myös muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme itsenäisen tehtäväkentän, hyvät edut sekä mahdollisuuden tuoda oma panoksesi toimintatapojemme kehittämiseen. Pääset seuraamaan keskeiseltä paikalta suomalaista liike-elämää. Asiantuntijoista koostuva työyhteisömme on tavoitteellinen ja jokaisen osaamista arvostava. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöstökonsultti Jenna Jussila, puh. 050 442 8444, jenna.jussila@personnel.fi.
Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 4.6.2017 mennessä Personnel Groupin sivujen kautta: https://www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/