Hartwall Capital Duell Oyj:n suurimmaksi omistajaksi

Duell Oyj:n listautumisannin päättymisen jälkeen Hartwall Capital on yhtiön suurin omistaja 20,56 prosentilla yhtiön osakkeista ja äänistä.

Duell Oyj on listautunut Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland-markkinapaikalla. Listautumisannin päättymisen jälkeen Hartwall Capital on Duell Oyj:n suurin omistaja 20,56 prosentilla yhtiön osakkeista ja äänistä.

Duell on yksi johtavista jakelijoista moottoriurheilun jälkimarkkinoilla Pohjoismaissa ja sen toiminta kasvaa nopeasti muualla Euroopassa. Duell tarjoaa moottoripyörä-, ATV‑maastoajoneuvo‑, moottorikelkka-, polkupyörä- ja veneilytuotteita kuten teknisiä osia ja varaosia sekä henkilökohtaisia tarvikkeita (esimerkiksi vaatteita ja varusteita), jälleenmyyjille usealla Euroopan markkinalla. Duell tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikkien myyntikanaviensa kautta neljälle vuodenajalle sen kuudessa tuoteryhmässä: Onroad‑moottoripyörätuotteet, Offroad‑moottoripyörätuotteet, ATV‑maastoajoneuvotuotteet, Moottorikelkkatuotteet, Polkupyörätuotteet ja Veneilytuotteet.