Hartwall Capital tukee Konecranesin hallituksen uudelleenvalintaa

Konecranesin kolme suurta osakkeenomistajaa, Hartwall Capital, Solidium Oy ja Ilmarinen, ovat ilmoittaneet Konecranesin hallitukselle ehdottavansa yhtiökokoukselle, että nykyinen hallitus uudelleenvalitaan kaudelle, joka päättyy yhtiökokoukseen 2022.

Nykyisen hallituksessa jäsenet ovat: Janina Kugel, Ulf Liljedahl, Per Vegard Nerseth, Päivi Rekonen, Christoph Vitzthum, Niko Mokkila ja Janne Martin.

Hartwall Capital, Solidium Oy ja Ilmarinen, jotka edustavat yhteensä noin 21,48 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista ja äänistä, ehdottavat myös, että Christoph Vitzthum valitaan uudelleen hallituksen puheenjohtajaksi. Hartwall Capital tulee äänestämään ehdotuksen puolesta varsinaisessa yhtiökokouksessa 2021.

Kuva: Konecranes