Hartwall Capital vahvistaa tiimiään strategisilla rekrytoinneilla

Hartwall Capital on vahvistanut sijoitus- ja hallinnollista tiimiään palkkaamalla kolme uutta työntekijää.

Andreas Lagerbohm aloittaa syksyllä yhtiön uutena talousjohtajana (Chief Financial Officer). Andreas tulee Hartwall Capitaliin Aktiasta, jossa hän vastasi konsernin taloushallinnosta (Head of Group Finance) sekä toimi Aktian tytäryhtiö Aktia Rahoitus Oy:n toimitusjohtajana. Hänet nimitettiin myös konsernin väliaikaiseksi talousjohtajaksi yhtiön uudelleenjärjestelyjen aikana vuonna 2017. Andreas on työskennellyt Aktia-konsernin taloushallinnossa vuodesta 2015. Ennen Aktiaa Andreas työskenteli KPMG:ssä erilaisissa rahoitusalan tilintarkastus- ja konsultointitehtävissä.

Noora Haraholma on Hartwall Capitalin sijoitustiimin uusin jäsen (Investment Associate). Haraholma on aikaisemmin työskennellyt konsulttina Boston Consulting Groupissa, missä hän on keskittynyt pääasiassa liiketoiminnan kehittämiseen ja muutoksiin, liiketoimintamallien ja organisaatioiden uudistamiseen sekä strategia- ja due diligence -hankkeisiin.

Viktor Grandell aloitti kesäkuussa työt Hartwall Capitalin viestintävastaavana (Communications Managerina). Tehtävä on uusi, ja tukee Hartwall Capitalin pyrkimyksiä kehittää yhtiön sisäistä ja ulkoista viestintää. Grandell on aikaisemmin toiminut toimittajana ja viimeisen kymmenen vuoden ajan politiikassa, Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen viestintäpäällikkönä.