Michael Rosenlew Hartwall Capitalin uusi hallituksen puheenjohtaja

Hartwall Capitalin yhtiökokous valitsi 3.5.2019 KTM Michael Rosenlewin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi. Rosenlew korvaa tehtävässään Ole Johanssonin, joka ei enää asettunut ehdolle puheenjohtajan uudelleenvalintaan.

Michael Rosenlew on tehnyt pitkän ja menestykkään uran IK Investment Partnersilla ja hänellä on aiempaa hallituskokemusta mm. Caverion Oyj:sta (puheenjohtaja), Pöyry Oyj:sta ja Stockmann Oyj:sta. Rosenlewin valinnan myötä hallitukseen saadaan erityisesti Private Equity -asiantuntemusta, ja yhtiö on entistä vahvempi toteuttamaan sijoitusstrategiaansa, toteaa Peter Therman, omistajien nimetystoimikunnan puheenjohtaja:

”Michaelilla on ainutlaatuinen kokemus ja tausta, joka sopii hyvin yhtiöllemme. Hänellä on osaamisensa ja aiemman hallitusjäsenyytensä johdosta (2013 – 2018) selkeä näkemys siitä, miten yhtiötämme voisi kehittää sen seuraavassa vaiheessa.”

Michael Rosenlew iloitsee uudesta tehtävästään:

“Pidän yhtiöstä ja toimialasta. Voisi sanoa, että tietyllä tapaa palaan juurilleni. Olen erittäin ylpeä päästessäni luotsaamaan tämän ikonisen suomalaisen suvun sijoitusyhtiötä ja olemaan siten osa suvun menestystarinaa.”