Hartwall Capitalilla jälleen tilaisuus tukea yrittäjyyttä EY:n järjestämän maailmanlaajuisen yrittäjäkilpailun kautta

EY:n järjestämä arvostettu Entrepreneur of the Year -yrittäjäkilpailu polkaistiin käyntiin 10.4.2019 Helsingissä pidetyssä avajaisseminaarissa, jossa uusia potentiaalisia kilpailijakandidaatteja oli innoittamassa mm. viime vuoden kilpailun voittaja Samu Hällfors Framery Oy:sta ja entinen suurlähettiläs Bruce Oreck. Kilpailijoita rekrytoidaan kevään ja alkukesän aikana myös lukuisissa kiinnostavissa aluetilaisuuksissa: seuraava tilaisuus järjestetään Turussa 15.5. (puhujina Finnish Design Shop:in Teemu Kiiski sekä Bruce Oreck), jonka jälkeen aluetilaisuus Kuopiossa 21.5. (Mia Mantsinen/Mantsinen Group, Bruce Oreck), Oulussa 29.5. (Juha Vidgrén/Ponsse Oyj, Bruce Oreck) ja Tampereella 13.6. (Kim Väisänen, Bruce Oreck). Tervetuloa mukaan verkostoitumaan ja kuulemaan innoittavia yrittäjyystarinoita! Ilmoittaudu mukaan!

EY Entrepreneur of the Year on arvostettu tunnustuspalkinto kasvuyrittäjille, jotka innostavat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Vuosittaisen kilpailun avulla kannustetaan yrittäjiä kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen sekä pyritään lisäämään yleistä kiinnostusta ja keskustelua kasvuyrittäjyydestä. EY Entrepreneur of the Year –kilpailu on järjestetty Suomessa vuodesta 2003 alkaen ja se on osa maailmanlaajuista yrittäjäkilpailua, johon osallistuu tuhansia yrittäjiä. Koko kilpailu kulminoituu Monacossa järjestettävään finaaliin, jossa hieman yli 60 maakohtaista voittajaa mittelöivät koko maailman laajuisesta EY World Entrepreneur of the Year –tittelistä.

Hartwall Capital sponsoroi EY:n järjestämää kansallista EY Entrepreneur of the Year –yrittäjäkilpailua toista vuotta. Tuomaristo julkistaa valitsemansa finalistit sekä erikoismainintojen saajat Helsingissä 21.10. Suomen voittaja julkistetaan 1.11. Helsingissä järjestettävässä juhlagaalassa.

Oletko sinä Suomen seuraava EY Entrepreneur of the Year? Kilpailuun voi hakea 1.8.2019 saakka! Lue lisää täältä: www.eoy.com/fi