Hartwall Capital mukana tukemassa yrittäjyyttä

Hartwall Capital on allekirjoittanut EY:n kanssa 2-vuotisen sponsorisopimuksen koskien EY:n vuosittain järjestämää kansallista EY Entrepreneur of the Year –yrittäjäkilpailua. EY Entrepreneur of the Year on arvostettu tunnustuspalkinto kasvuyrittäjille, jotka innostavat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Kilpailun avulla kannustetaan yrittäjiä kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen sekä pyritään lisäämään yleistä kiinnostusta ja keskustelua kasvuyrittäjyydestä.

EY Entrepreneur of the Year –kilpailu on järjestetty Suomessa vuodesta 2003 alkaen ja se on osa maailmanlaajuista yrittäjäkilpailua, johon osallistuu tuhansia yrittäjiä. Koko kilpailu kulminoituu Monacossa järjestettävään finaaliin, jossa hieman yli 50 maakohtaista voittajaa mittelöivät koko maailman laajuisesta EY World Entrepreneur of the Year –tittelistä.

”Haluamme olla mukana tukemassa nykyisten ja uusien suomalaisten yrittäjien kasvupolkua tarjoamalla osallistujille ainutlaatuisia tilaisuuksia oppimiseen, verkostoitumiseen ja ajatusten vaihtoon. Kotimaisena omistajana Hartwall Capital voi myös antaa kisassa näkemystä siihen, mitkä asiat ovat kasvun rahoittajille tärkeitä”, sanoo Hartwall Capitalin toimitusjohtaja Eeva Ahdekivi.

Vuoden 2018 osalta kilpailu käynnistyi tänään 16.5.2018 Helsingissä järjestetyssä avajaistilaisuudessa, jota seuraa aluetapahtumat Turussa, Lahdessa, Tampereella ja Oulussa. Suomen voittaja julkistetaan marraskuussa Helsingissä järjestettävässä juhlagaalassa. Voit lukea kilpailusta ja siihen ilmoittautumisesta lisää täältä: www.eoy.fi.