Hartwall Capital luopui omistuksestaan Royal Unibrew:ssa

Hartwall Capital luopui omistuksestaan Royal Unibrew A/S:ssä

HC Holding Oy Ab (“Hartwall Capital”, joka on Hartwall Capital Oy Ab:n omistama yhtiö) on myynyt osakkeensa Royal Unibrew A/S:ssä (”Royal Unibrew” tai ”Yhtiö”) nopeutetussa tarjousmenettelyssä (”Osakemyynti”). Hartwall Capital myi 2 776 440 Yhtiön osaketta, joka vastaa 5,27 prosenttia Royal Unibrewn kaikista osakkeista ja äänistä. Transaktio ylimerkittiin moninkertaisesti. Osakemyynnissä osakkeiden osakekohtainen myyntihinta oli 350 Tanskan kruunua ja Osakemyynnin bruttomyyntitulot noin 972 miljoonaa Tanskan kruunua. Osakemyynnin jälkeen Hartwall Capital ei omista enää osakkeita Yhtiössä.

Hartwall Capital haluaa tässä yhteydessä kiittää Yhtiötä sekä Yhtiön johtoa ja hallitusta hyvästä yhteistyöstä kuluneen viiden vuoden aikana, jolloin Hartwall Capital on ollut merkittävä osakkeenomistaja Yhtiössä.

Danske Bank A/S (“Danske Bank”) ja Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ), Helsingin sivukonttori (”SEB”) toimivat pääjärjestäjinä Osakemyynnissä.

Yhteystiedot

Eeva Ahdekivi, toimitusjohtaja
Hartwall Capital Oy Ab
eeva.ahdekivi@hartwallcapital.fi