Hartwall Capital sijoittaa juomateollisuuteen

Hartwall Capital on päättänyt investoida juomateollisuuteen, tukemalla Royal Unibrew A/S:n hanketta ostaa juomayhtiö Oy Hartwall Ab:n. Kaupan closingin yhteydessä Hartwall Capital tulee merkitsemään 1.046.500 kpl Royal Unibrew osakkeita, mikä vastaa 9,39 %:n omistusosuuden yhtiöstä emission jälkeen. Hartwall Capitalista tulee näin Royal Unibrewin toiseksi suurin omistaja Chr.Autustinus Fabrikker A/S:n jälkeen.

“Royal Unibrew on tänään yksi Euroopan kannattavimmista juomayhtiöistä ja pidämme tätä hienona mahdollisuutena osallistua vahvan juomakonsernin kehittämiseen Pohjoismaissa ja Baltiassa”, sanoo Hartwall Capitalin toimitusjohtaja Bertel Langenskiöld.

Lisätietoja antaa:
Bertel Langenskiöld, toimitusjohtaja, puh. 09 6818 560
Tom von Weymarn, hallituksen puheenjohtaja, puh. 09 6818 560
www.royalunibrew.dk