Hartwall Capital ostaa Helsingin keskustassa sijaitsevan Lampan talon

Suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö Hartwall Capital Oy Ab on tänään ostanut Lampan talon Hotelli Helena Oy:n konkurssipesältä.

Hartwall Capitalin tarkoituksena on avata Lampan talon katutaso yleisölle sekä käyttää rakennuksen toimistotilat perheyrityksen liiketoiminnalle. Muut toimisto- ja liiketilat on tarkoitus tarjota vuokrattaviksi.

Hartwall Capitalin aikomus on entisöidä ja kunnostaa rakennus sen kulttuurihistoriallista taustaa kunnioittaen. Samalla Hartwall Capital haluaa osallistua tämän kulttuurihistoriallisesti tärkeän korttelialueen vastuulliseen kehittämiseen ja elävöittämiseen Helsingin kaupungin tavoitteiden mukaisesti.

Talon kunnostus on tarkoitus aloittaa kesällä 2012 ja talon arvioidaan olevan yleisön, muiden vuokralaisten ja yhtiön käytössä kesällä 2013.

”Vuonna 1836 juomayhtiö Hartwall aloitti liiketoimintansa samassa korttelissa Sederholmin talossa. Ottaen huomioon, että Hartwall Capitalilla on juuret Helsingin kaupungissa ja Helsinki on aina ollut merkittävässä roolissa yrityksen historiassa, yhtiöllä on luonnollinen kiinnostus osallistua kulttuurihistoriallisen korttelialueen kehittämiseen”, sanoo toimitusjohtaja Bertel Langenskiöld.

Lisätietoja:
Guy Reinikainen, talousjohtaja: 09 681 8560