Tiimi vanha

Operatiivinen organisaatio

HartwallCapital_HeidiSulin_

Heidi Sulin Interim CEO, General Counsel

Heidi Sulin on toiminut Hartwall Capitalin palveluksessa vuodesta 2016 alkaen. Aikaisemmin Heidi toimi pörssinoteeratun sijoitus- ja varainhoitoyhtiö CapManin lakiasiainjohtajana lähes 10 vuoden ajan ja lakimiehenä Asianajotoimisto Hannes Snellmanin M&A-tiimissä neljän vuoden ajan.

HartwallCapital_ThomasBlumberg_

Thomas Blumberg CFO

Thomas Blumberg on toiminut Hartwall Capitalin palveluksessa vuodesta 2016 alkaen. Aikaisemmin Thomas toimi kansainvälisen konsultti- ja tilintarkastustoimisto PwC:n palveluksessa 12 vuoden ajan, ensin tilintarkastajana 2 vuotta ja myöhemmin 10 vuoden ajan corporate finance –tiimissä.

HartwallCapital_AlexanderTallberg_

Alexander Tallberg Investment Manager

Alexander Tallberg on toiminut Hartwall Capitalin palveluksessa vuodesta 2015 alkaen. Vuosina 2011 – 2015 Alexander toimi lontoossa DNB Markets:n osakeanalyytikkona, painopistealueenaan konepaja- ja metsäteollisuus.

HartwallCapital_MatsTherman_

Mats Therman Investment Manager

Mats Therman on toiminut Hartwall Capitalin palveluksessa vuodesta 2011 alkaen, ensin Hartwall Capitalin omistaman tytäryhtiön, HC Venturesin toimitusjohtajana ja vuodesta 2016 alkaen Hartwall Capitalissa. Aikaisemmin Mats toimi yrittäjänä osallistuen lukuisten yritysten käynnistämiseen, kehittämiseen ja myymiseen.

HartwallCapital_AxelLindholm

Axel Lindholm Investment Associate

Axel Lindholm on toiminut Hartwall Capitalin palveluksessa vuodesta 2017 alkaen. Axel on aikaisemmin työskennellyt kaksi vuotta Ernst & Young:n Corporate Finance –tiimissä ja neljä vuotta AFEX Markets:illa Lontoossa.

HartwallCapital_VilleRoine

Ville Roine Financial Controller

Ville Roine on toiminut Hartwall Capitalin palveluksessa vuodesta 2017 alkaen. Aikaisemmin Ville toimi 7 vuotta controllerina Folksam Vahinkovakuutusyhtiössä ja Aktia Pankissa, ja ennen sitä 5 vuotta controllerina Hanken Svenska handelshögskolanissa.

HartwallCapital_MonicaHagman_

Monica Hagman Office Manager

Monica Hagman on toiminut Hartwall Capitalin palveluksessa vuodesta 2016 alkaen. Monicalla on 20 vuoden kokemus erilaisista palvelu- ja ravintola-alan töistä. Aikaisemmin Monica toimi ravintola Sinnen ravintolapäällikkönä Helsingissä.

HartwallCapital_KarenGranvik

Karen Granvik Executive Assistant and communications

Karen Granvik on toiminut Hartwall Capitalin palveluksessa vuodesta 2017 alkaen. Aikaisemmin Karen toimi yli 13 vuoden ajan johdon assistenttina Asianajotoimisto Waselius & Wistillä sekä kaksi vuotta Enskilda Securities:illa assistenttina ja vastaanottoapulaisena.