Team

Operativa organisationen

HartwallCapital_HeidiSulin_

Heidi Sulin Interim CEO, General Counsel

Heidi Sulin har jobbat på Hartwall Capital sedan 2016. Tidigare arbetade Heidi nästan 10 år på det börsnoterade investerings- och kapitalförvaltningsbolaget CapMan som General Counsel och fyra år som jurist i M&A-teamet på Advokatbyrå Hannes Snellman.

HartwallCapital_ThomasBlumberg_

Thomas Blumberg CFO

Thomas Blumberg har jobbat på Hartwall Capital sedan 2016. Tidigare har Thomas arbetat på det globala konsult- och revisionsbolaget PwC i 12 år, där han arbetade som revisor i 2 år och efter det 10 år inom corporate finance-teamet.   

HartwallCapital_AlexanderTallberg_

Alexander Tallberg Investment Manager

Alexander Tallberg har jobbat på Hartwall Capital sedan 2015.  Innan detta arbetade Alexander på DNB Markets i London som aktieanalytiker 2011–2015, med fokus på verkstadsbolag samt ansvar för analys på skogsindustrin.

HartwallCapital_MatsTherman_

Mats Therman Investment Manager

Mats Therman har arbetat på Hartwall Capital sedan 2011, först som VD för Hartwall Capitals helägda dotterbolag, HC Ventures och sedan hösten 2016 på Hartwall Capital. Innan detta arbetade Mats som företagare och har startat upp, utvecklat och sålt ett flertal bolag.

HartwallCapital_AxelLindholm

Axel Lindholm Investment Associate

Axel Lindholm har jobbat på Hartwall Capital sedan 2017. Innan detta arbetade Axel 2 år i Ernst & Youngs Corporate Finance team och 4 år på AFEX Markets i London.

HartwallCapital_VilleRoine

Ville Roine Financial Controller

Ville Roine har jobbat på Hartwall Capital sedan 2017. Innan detta arbetade Ville i 7 år som controller på Folksam Skadeförsäkring och Aktia Bank. Före detta jobbade Ville 5 år som controller på Hanken Svenska handelshögskolan.

HartwallCapital_MonicaHagman_

Monica Hagman Office Manager

Monica Hagman har jobbat på Hartwall Capital sedan 2016. Monica har 20 års erfarenhet av olika uppgifter inom service- och restaurangbranchen. Innan detta jobbade hon som restaurangchef på restaurang Sinne i Helsingfors.

HartwallCapital_KarenGranvik

Karen Granvik Executive Assistant and communications

Karen Granvik har jobbat på Hartwall Capital sedan 2017. Innan detta arbetade Karen över 13 år på Advokatbyrå Waselius & Wist som ledningens assistent och två år på Enskilda Securities som assistent och receptionist.