Team

Operativa organisationen

HartwallCapital_EevaAhdekivi_

Eeva Ahdekivi Verkställande direktör

Eeva Ahdekivi har varit Hartwall Capitals verkställande direktör från 2015. Innan detta arbetade Eeva som placeringschef på Solidium, som är statens aktieportföljförvaltare. I Pohjola Asset Management var hon ansvarig för nya placeringsprodukter och i Conventum var hon direktör för corporate finance-avdelningen.

HartwallCapital_ThomasBlumberg_

Thomas Blumberg Ekonomidirektör

Thomas Blumberg har arbetat på Hartwall Capital som ekonomidirektör sedan 2016. Tidigare har Thomas arbetat på det globala konsult- och revisionsbolaget PwC i 12 år, där han arbetade som revisor i 2 år och efter det 10 år inom corporate finance-teamet.   

HartwallCapital_JussiSalokangas_

Jussi Salokangas Investeringsdirektör

Jussi Salokangas har jobbat på Hartwall Capital som investeringsdirektör från 2016. Innan detta arbetade Jussi över 10 år med private equity-investeringar, för FSN Capital i Stockholm och Argan Capital i London. Före detta jobbade Jussi i M&A-avdelningen på Merrill Lynch i London.

HartwallCapital_HeidiSulin_

Heidi Sulin Chefsjurist

Heidi Sulin har jobbat på Hartwall Capital som chefsjurist från 2016. Tidigare arbetade Heidi nästan 10 år på det börsnoterade investerings- och kapitalförvaltningsbolaget CapMan som General Counsel och fyra år som jurist i M&A-teamet på Advokatbyrå Hannes Snellman.

HartwallCapital_AlexanderTallberg_

Alexander Tallberg Investeringschef

Alexander Tallberg har jobbat på Hartwall Capital från hösten 2015 som investeringschef.  Innan detta arbetade Alexander på DNB Markets i London som aktieanalytiker 2011–2015, med fokus på verkstadsbolag samt ansvar för analys på skogsindustrin.

HartwallCapital_MatsTherman_

Mats Therman Investeringschef

Mats Therman har arbetat på Hartwall Capital sedan 2011, först som VD för Hartwall Capitals helägda dotterbolag, HC Ventures och sedan hösten 2016 som Investeringschef på Hartwall Capital. Innan detta arbetade Mats som företagare och har startat upp, utvecklat och sålt ett flertal bolag.

HartwallCapital_MonicaHagman_

Monica Hagman Office manager

Monica Hagman har jobbat på Hartwall Capital som Office manager sedan 2016. Monica har 20 års erfarenhet av olika uppgifter inom service- och restaurangbranchen. Innan detta jobbade hon som restaurangchef på restaurang Sinne i Helsingfors.

HartwallCapital_KarenGranvik

Karen Granvik Ledningens assistent

Karen Granvik har jobbat på Hartwall Capital som Ledningens assistent sedan 2017. Innan detta arbetade Karen över 13 år på Advokatbyrå Waselius & Wist som ledningens assistent och två år på Enskilda Securities som assistent och receptionist.