Tiimi

Operatiivinen organisaatio

HartwallCapital_EevaAhdekivi_

Eeva Ahdekivi Toimitusjohtaja

Eeva Ahdekivi on toiminut Hartwall Capitalin toimitusjohtajana vuodesta 2015 alkaen. Aikaisemmin Eeva toimi sijoitusjohtajana valtion osakeomistuksia hallinnoivassa Solidiumissa. Pohjola Varainhoidossa Eeva vastasi uusista sijoitustuotteista ja Conventumilla hän toimi corporate finance –osastolla johtajana.

HartwallCapital_ThomasBlumberg_

Thomas Blumberg Talousjohtaja

Thomas Blumberg on toiminut Hartwall Capitalin talousjohtajana vuodesta 2016 alkaen. Aikaisemmin Thomas toimi kansainvälisen konsultti- ja tilintarkastustoimisto PwC:n palveluksessa 12 vuoden ajan, ensin tilintarkastajana 2 vuotta ja myöhemmin 10 vuoden ajan corporate finance –tiimissä.

HartwallCapital_JussiSalokangas_

Jussi Salokangas Sijoitusjohtaja

Jussi Salokangas on toiminut Hartwall Capitalin sijoitusjohtajana vuodesta 2016 alkaen. Jussilla on yli kymmenen vuoden kokemus pääomasijoitustoiminnasta oltuaan Tukholmassa FSN Capitalin ja Lontoossa Argan Capitalin palveluksessa. Aikaisemmin Jussi on työskennellyt myös Merrill Lynchin M&A-osastolla Lontoossa.

HartwallCapital_HeidiSulin_

Heidi Sulin Lakiasiainjohtaja

Heidi Sulin on toiminut Hartwall Capitalin lakiasiainjohtajana vuodesta 2016 alkaen. Aikaisemmin Heidi toimi pörssinoteeratun sijoitus- ja varainhoitoyhtiö CapManin lakiasiainjohtajana lähes 10 vuoden ajan ja lakimiehenä Asianajotoimisto Hannes Snellmanin M&A-tiimissä neljän vuoden ajan.

HartwallCapital_AlexanderTallberg_

Alexander Tallberg Sijoituspäällikkö

Alexander Tallberg on toiminut Hartwall Capitalin sijoituspäällikkönä vuodesta 2015 alkaen. Vuosina 2011 – 2015 Alexander toimi lontoossa DNB Markets:n osakeanalyytikkona, painopistealueenaan konepaja- ja metsäteollisuus.

HartwallCapital_MatsTherman_

Mats Therman Sijoituspäällikkö

Mats Therman on toiminut Hartwall Capitalin palveluksessa vuodesta 2011 alkaen, ensin Hartwall Capitalin omistaman tytäryhtiön, HC Venturesin toimitusjohtajana ja vuodesta 2016 alkaen Hartwall Capitalin sijoituspäällikkönä. Aikaisemmin Mats toimi yrittäjänä osallistuen lukuisten yritysten käynnistämiseen, kehittämiseen ja myymiseen.

HartwallCapital_VilleRoine

Ville Roine Financial Controller

Ville Roine on toiminut Hartwall Capitalin Financial Controllerina vuodesta 2017 alkaen. Aikaisemmin Ville toimi 7 vuotta controllerina Folksam Vahinkovakuutusyhtiössä ja Aktia Pankissa, ja ennen sitä 5 vuotta controllerina Hanken Svenska handelshögskolanissa.

HartwallCapital_MonicaHagman_

Monica Hagman Toimistokoordinaattori

Monica Hagman on toiminut Hartwall Capitalin toimistokoordinaattorina vuodesta 2016 alkaen. Monicalla on 20 vuoden kokemus erilaisista palvelu- ja ravintola-alan töistä. Aikaisemmin Monica toimi ravintola Sinnen ravintolapäällikkönä Helsingissä.

HartwallCapital_KarenGranvik

Karen Granvik Johdon assistentti

Karen Granvik on toiminut Hartwall Capitalin johdon assistenttina vuodesta 2017 alkaen. Aikaisemmin Karen toimi yli 13 vuoden ajan johdon assistenttina Asianajotoimisto Waselius & Wistillä sekä kaksi vuotta Enskilda Securities:illa assistenttina ja vastaanottoapulaisena.